tiistai 30. elokuuta 2011

Siitä puhe mistä puute

Vai kuinkas se sanonta nyt menikään... 

Kirjoittelussa on ollut pitkä tauko, siihen on kyllä syynsä. Huoh. :/ Viimeksi kirjoitin tuosta ihanasta miehestä jota pari kuukautta tapailin ja jonka kanssa pääsin sängyssä huipulle, mmm.. No, viimeisen viikon ajan olen kironnut tämän miehen alimpaan helvettiin. Viime viikon maanantai oli viimeinen kerta kun heräsin hänen vierestä, sen jälkeen ei ollakkaan nähty. Hain vain tavarani sieltä pois. Aavistelin pahaa kun miehen facebook-päivitys (eikö ihanaa seurata facebookista mitä myös omassa elämässä tulee ehkä tapahtumaan) oli vähän sitä luokkaa että taitaa tälle neidille tulla pian kengänjälki takapuoleen. Eikä valitettavasti hyvässä ollenkaan. 

Perjantaina lähdimme sitten ystäväni kanssa viihteelle ja kysäisin tältä mieheltä että onko tämä meidän juttu ohi vai mikä on homman nimi. Vastaus kuului lyhyesti ja ytimekkäästi että "joo kyllä tää on ohi". AHA, just. Lypsämällä sain tietää syyksi että mies ei halua rakastua. ARGH !!!! Ei tässäkään vielä mitään mutta sinä samaisena perjantaina näin miehen baarissa nuoleksimassa jonkun toisen naisen kanssa, ilmeisesti ovat jatkaneet tätä jo jonkun aikaa.. 

Voitte ehkä kuvitella kuinka rikki tämä on minut vetänyt, ei oikein jaksa innostua mistään. Taisin ihan oikeasti rakastua tuohon mieheen.

Tämä postaus nyt menee vähän sivuun blogin varsinaisesta aiheesta, mutta kirjoittelen kyllä toki ihmissuhteista muutenkin kuin vaan seksiin pohjautuen. Joten kärsikää, niin minäkin teen.

Yritän koota itseäni parhaan mukaan mutta voi jestas että on paha mieli.

Ja jos nyt varsinaiseen aiheeseen päästään niin eihän tässä ole odotettavissa mitään actionia noin niinkun makkarin (eikä minkään muunkaan) puolella. Tupla-huoh. :/

2 kommenttia:

  1. Kaveri on vielä niin nuori ettei tajua kuinka bänät tehdään tyylillä ja toista liikaa loukkaamatta.Hetken se kirvelee mutta sitten nokka pystyyn ja kohti uusia seikkailuja;-)

    VastaaPoista
  2. Nojuu tyyliä tuossa ei kyllä ollut mutta tosiaan, nokka pystyyn ja menoksi ! Kyllä tämä tästä iloksi muuttuu ! ;D

    VastaaPoista