tiistai 6. syyskuuta 2011

Vakituista






Ei, teksti ei käsittele vakituista parisuhdetta, valitettavasti. Teksti käsittelee vakipanoa.. 

Kätevää sinkuille, vai mitä ? Itse olen vankasti sitä mieltä että jokaisella sinkulla tulisi olla vakipano. Saat seksiä (yleensä) aina kun haluat. Ja jos tämä vakipanoksi on kelvannut, niin luultavasti tältä saa vielä hyvää seksiä. Ai miten kätevää ! 

Miten vakipano nyt sitten määritellään? Voiko se olla kaveri? Voiko sen kanssa tehdä muutakin kuin harrastaa seksiä?

Oma vakipanoni ei tullut ihan sitä helpointa kautta. Tunsin miehen jo ennen sänkyyn menoa, meillä oli sama kaveripiiri. Jossain vaiheessa huomasin olevani ihastunut häneen, ja pahasti. Tein mitä vain että näin hänet ja jalkani olivat kuin spagettia hänet nähdessäni. Jossain vaiheessa juttelimme asiasta ja mies sanoi ettei halua vakavaa suhdetta. 

Eräänä viikonloppuna baarissa ollessani, törmäsin tähän mieheen. Yhdistimme voimamme ja biletimme koko porukka pilkkuun asti ja hauskaa oli. Ja jatkoille lähdettiin minun luokseni, vain minä ja mies, kahden. Silloin harrastimme ensimmäistä kertaa seksiä. Aamulla oltiin suht normaaleja, mitä nyt vähän illan jälkeen heikotti. Harrastimme myös silloin seksiä. 

Ja tätä neitiä vietiin taas, tiesin että mies ei halua mitään muuta kuin seksiä, mutta tunteeni syvenivät entisestään. Tämän jälkeen meni pitkä aika seuraavaan kertaan, sen aikaa yritin koota itseäni ja päästä miehestä yli. Ajattelin, että hän ei ole arvoiseni ja minun pitäisi lopettaa kokonaan touhuilu hänen kanssaan. Eihän siitä mitään tullut. 

Työreissullaan hän poikkesi luonani, oli yötäkin. Ja se seksi oli aivan ihanaa. Olin korviani myöten ihastunut tähän herraan. 

Taas yritin unohtaa miehen, en nähnyt häntä pitkään aikaan, joten en sen enempää häntä miettinytkään. Eräänä päivänä hän kuitenkin tekstasi ja kysyi menenkö käymään. Ja menin... Jännitin ihan tajuttomasti ! Eniten ehkä sitä, miten reagoin mieheen, taas olisin korviani myöden ihastunut. 

Seksi oli yhtä mahtavaa kuin aina ennenkin, mutta lähdettyäni tajusin että ei tuo mies herättänytkään enää mitään tunteita minussa ! Tykkään hänestä kyllä kaverina, mutta ei mitään ihmeempää. Olin yllättynyt, olin vihdoin päässyt yli siitä ! 

Sen jälkeen miehen tapaaminen on ollut helpompaa, voin keskittyä täysin vain seksiin, se sopii meille molemmille hyvin. Toki viimeksi katsottiin myös elokuvaa yhdessä, mutta se ei merkinnyt mitään, ei minun, eikä hänen puoleltaan. Mistä olen hyvin onnellinen, tuo jätkä nimittäin tietää mitä tekee sängyssä ! ;)


Turvallisinta, helpointa ja varminta kai olisi niin, että vakipano olisi oikeasti vain pano? Ei mitenkään erityinen kaveri eikä mitään, hänen kanssa ei katsottaisi elokuvia, eikä muutenkaan hengattaisi yhdessä. Käynnit menisi sillä tavalla että paikalle, sänkyyn, hyvää seksiä, pikainen voimien keräys, vaatteet päälle ja menoksi. Ei turhia jaaritteluja, kuulumiset voisi kyllä vaihtaa pikaisesti. Sekin tietysti onnistuu riisumisvaiheessa. 


Näin voisi varmistaa sen, että ei tule väärinkäsityksiä, suhde on puhtaasti pelkkää seksiä. Ei leffailtoja toisen kainalossa. 


Mutta... Mikä onkaan sen parempaa kuin viettää rauhallinen ilta oman kullan kainalossa, katsoa leffaa ja vain olla. Ja illan päätteeksi rakastella kiihkeästi. 


Eli, olen sitä mieltä että seksi parisuhteessa luotettavan ja rakastettavan ihmisen kanssa on paljon parempaa kun sinkkuna harrastettu seksi. Mutta toisaalta, eikö sitä sinkkuna voi varmistaa nautintonsa ja hoitaa itselleen vakipanon?


Tässäkin on tärkeintä se, että kumpikin osapuoli tietää missä mennään. Jos kyseessä on todella pelkkä seksi, täytyy molempien osapuolien olla samaa mieltä asiasta. Eli pelisääntöjen sopiminen on hyvin tärkeää.


Mitä mieltä te olette asiasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti