perjantai 2. syyskuuta 2011

Laastari?

Kuva Googletettu.

Mitä mieltä olette ns. laastaripanoista? Eron jälkeen palata vanhan tutun lakanoiden väliin ja unohtaa hetkeksi kaikki ikävät. Noh, itsehän niin tein eilen. Enkä voi moittia ! 

Tuo ero tosiaan veti mielen aika surkeaksi ja kaipasin jotain piristystä. Shoppailua olen harrastanut kaksi päivää, kavereiden kanssa olen touhaillut kaikkea mukavaa ja jutellut, jutellut ja jutellut. Mieleeni tuli eräs vanha vakipano ja kyselinkin kuulumiset, no tottakai heti kumpikin tiesi missä mennään, kerroin kaipaavani piristystä. Sovittiin tapaaminen illalle ja vaihdoimmekin pitkän kaavan mukaan kuulumiset, onhan tuota kaveria nyt muutenkin mukava nähdä. :) Kerroin myös miksi kaipaan piristystä.

Hetken päästä hän kuiskasi korvaani että "mä oon ihan kovana ja sä saat luvan ottaa sen käteen ja runkata mua". Ai että tuo mies tietää miten minut saa syttymään, kuiskimalla tuhmia käskevään sävyyn. Noh, eipä aikaakaan kun minulla oli käsissäni herkullisen kova kalu. Pyörittelin sormia sen ympärillä, kiusoittelevan hitaasti kuljetin sormeni kalun varresta sen päähän, johon taas jäin sormia pyörittelemään. Miehen hengitys kävi hetki hetkeltä raskaammaksi ja hän kuljetti kätensä housujeni kaulukselle. Hän sai minut voihkaisemaan nautinnosta sivelemällä alavatsaani. 

Pian hän sanoikin että "nyt on mun vuoro piristää sua", otti käsistäni kiinni, laittoi ne pääni yläpuolelle käsiraudoilla yhteen ja veti housuni alas. Samalla hän sanoi etten saisi tehdä mitään, ainoastaan nauttia. 

Aluksi hän hyväili rintojani, käytti myös kieltään erittäin taitavasti. Välillä hän kuiski tuhmia siitä miten hän hetken päästä laittaa sormensa klitorikselleni ja hyväilee sitä, miten hän sen jälkeen työntää kovan kalunsa minun sisääni. Luoja että hän sai minut kiihottumaan entisestään noista puheista, voihkin ja anelin että hän tulisi sisääni. 

Hän teki työtä käskettyä ja työnsi kivikovan kalunsa hitaasti sisääni ja sai minut voihkaisemaan ihan kunnolla. Samalla hän avasi käsiraudat ja käski minun kääntyä kontilleni hänen eteensä, välittömästi. Hän kuiski miten ihanan märkä olin ja miten hyvältä tunnuin hänen kalunsa ympärillä. 

Päästyäni kontilleni hän asetteli sormensa klitorikselleni ja otti toisella kädellä hellästi kiinni hiuksistani ja veti. Voihkaisin taas, hän on niin taitava sormistaan. Jos mahdollista, kostuin vielä enemmän. Pian myös tunsin miten hänen sormensa liukui sisääni, anelin taas kalua. 

Sitä myös sain, ja kunnolla. Hän työntyi takaapäin sisääni ja tunsin miten kova tuo kalu oli ! Voihkin äänen ja mies hidasti tahtia. "Laukean tuosta voihkimisesta pian", hän sanoi. Yritin olla hiljempaa mutta voi että se oli hankalaa kun tuo ihana kalu oli sisälläni. 

"Sä varmaan saat mut kovaksi uudestaan jos laukean", hän kuiskasi korvaani. "Aivan varmana saan", totesin. Hiukan tahtia nopeuttaen ja miehen juuri oikeasta paikasta samalla hyväillen saimme molemmat tajunnan räjäyttävän orgasmin. 

Hetken aikaa keräsimme voimia uuteen kierrokseen ja kävimme pikaisessa suihkussa.

Pikkuhiljaa aloin hyväillä miehen rintakehää ja vatsaa, välillä hipaisten väsynyttä kalua. Nyt oli minun vuoroni antaa miehen vain nauttia. 

Hitaasti hyväilemällä kalua, alkoi se pikkuhiljaa kovettua uudelleen. Samalla kuiskin tuhmia miehelle, myös hän pitää siitä. Pian mies olikin toimintakunnossa, kalu kovana. Runkkasin tätä hetken hellästi, laskeuduin alemmas ja nuolaisin kalun päätä. Mies voihkaisi. 

Nuolaisin kalua koko pituudelta ja otin sen suuhuni. Imin hellästi ja käytin kieltäni ahkerasti, tästä mies tykkää. 

Kieleni on muuten lävistetty.

Hetken suihin otettuani kiipesin miehen päälle istumaan, jatkoin käsillä hyväilyä hetken, kunnes nousin kalun päälle. Annoin sen hiljaa upota sisääni, sentti sentiltä, ihan syvälle asti. 

Aloitin hitaasti ratsastamaan, samalla hieroin rintojani miehen rintakehää vasten. Näin, kuinka mies nautti tästä kaikesta. 

Aloin itse olla jo aika lähellä huippua, joten hidastin tahtia. Pyörittelin lantiotani miehen ollessa sisälläni, tämä tekee miehen hulluksi. Hän voihki niin että sai minut pelkästään jo sillä orgasmin partaalle. Rakastan nähdä kun mies nauttii oikein kunnolla. 

Mies voihki ettei pysty enää pidättämään kauaa, joten laitoin hiukan vauhtia, kerroin että tulen ihan juuri ja näin onnistuimme saamaan jälleen samaan aikaan orgasmin. Värisin miehen päällä, jalat ja kädet lähestulkoon pettivät ja en voinut muuta kun voihkia nautinnosta. Mies samoin. 


Tuo oli kyllä ehkä paras piristys koskaan. Tiedetään toistemme herkät kohdat ja sen, mistä toinen eniten nauttii. Tunnetaan toisemme hyvin, joten voidaan täysin luottaa toisiimme. Ja voimme jutella mistä vain. 

Tiivistetään kaikki yhteen lauseeseen; Luoja että se oli taivaallista seksiä, kostun jo pelkästä ajatuksesta ! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti