keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Parasta sängyssä




Mikä nyt sitten saa minut syttymään? No tuhmien kuiskiminen ja sillain. Mutta tehdään yhteenveto.

Tuhmien kuiskiminen. Mikä sen kiihottavampaa kun mies kuiskimassa tuhmia korvaan. Se, kun mies kuiskaa vain minulle, hiljaa, miten hän tuo sormensa herkimpään paikkaani ja miten hän tyydyttää minut täysin. 

Korvaan "puhaltaminen" ja korvanlehden näykkiminen. Tähän tutustuin vasta alkukesästä, kiitos sen miehen joka minulle tämän teki ! Miten taivaallista ! Rakastan huomata kun mies nauttii, mahtavaa kun mies voihkii ihan korvani juuressa. Välillä näykkien korvanlehdestä. Mmmmm. 

Alavatsan ja sisäreisien sively. Menee kylmiä väreitä pelkästä ajatuksesta. Tarviiko tätä enempää selittää? Aivan ihanaa.


Näiden lisäksi lämpenen, tai tarkemmin sanottuna kuumenen, kun on sovittu tapaaminen jonkun vakipanon kanssa, tiedän että näen hänet pian. Jos hän tulee luokseni ja ovikello soi, menen avaamaan ja ovella on erittäin komea näky. Tiukassa t-paidassa joka paljastaa lihaksikkaat käsivarret, eikä jätä rintalihastenkaan kohdalta mitään arvailujen varaan, kiusoitteleva hymy huulilla ja se tietty pilke silmäkulmassa. Luoja että se on seksikästä ! Mieleeni piirtyikin heti erittäin herkullinen mielikuva, nam ! 

Tätä listaa voisin jatkaa vaikka miten pitkään, minun syttymisen eteen kun ei kauheasti tarvi ponnisteluja tehdä kun kyseessä vain on oikea ihminen. ;) Mutta nuo on ehdottomasti ne parhaat ja varmimmat keinot. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti