lauantai 10. syyskuuta 2011

Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä

Tänään on ollut jo huomattavasti parempi päivä. Eilen oli semmoinen hyppään-ihan-just-kaivoon - päivä. Lassi suoraan sanottuna vitutti, masensi ja kaikkea siltä väliltä, minua ihan suunnattomasti. Joka ikinen seinä tässä kämpässä tuntui kaatuvan päälleni. 

Tänäaamunakin oli vielä typerä olo. Töissä fiilis parani ja sen jälkeen onkin ollut ihan hyvä fiilis, eilen taisi olla vain huono päivä. Noh, näitä sattuu ja tiedän että tuollaisia päiviä tulee vielä useita. 



Muutamia viikkoja sitten olin viikonloppuna baarissa, molempina päivinä. Molempina päivinä näin siellä saman miehen, erittäin jumalaisen komean ! En edes osaa kuvailla sitä. Hän on mykistävä, komea. Ja niin seksikäs, aavistuksen pahan pojan (tai miehen) näköinen. 


Tuolloin viikonloppuna baarissa myös juttelin hänen kanssaan. Kaverini, tämä mies ja miehen kaveri kehuivat kilpaa peppuani. :-D 


Tänään näin tämän miehen kaupungilla, hän ei nähnyt minua. Tämä sai lävitseni kulkemaan lämpimän aallon, enkä voinut olla kuvittelematta miltä tuntuisi, jos mies ottaisi minut siinä paikassa. Tai no, ei ehkä ihan siinä paikassa, mutta ottaisi kuitenkin. 


Kotiin päästyäni uppouduinkin haaveisiin. Näin mielessäni ne uskomattoman jumalaiset kasvot, ja ne silmät. Ilmeen, millä hän katsoisi minua ollessani hänen armoillaan sängyssä. 


Voin ihan rehellisesti kertoa, että en ole ennen täällä maassa (enkä varmaan missään muussakaan) nähnyt ketään niin komeaa miestä. Hän on ehdottomasti päiväunieni kohde nro. 1. 



Nyt täytyy mennä uneksimaan tuosta miehestä, tietenkin rakkaan sauvani kanssa. ;) 



Kellokin on jo vaikka mitä ja täytyy huomenna aamulla töihin. Sen jälkeen luvassa on tyttöjen ilta ja suuntana yökerho. Pitäkää peukkuja että näen sen miehen huomenn, minä todella haluan ! Siis nähdä sen miehen, ja ja... ;)



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti